Ejstrupholm hallens omgivelser

Anlægget
Ejstrupholm hallen ligger ved, en af Danmark flotteste anlæg, som er etableret i 1923 af byens borgere og det drives i dag af borgerforeningen. Anlægget er på ca. 7 tdl. og omkranses af store bøgetræer og er med sine blomster bede, stisystemet og de store græsarealer , et vel besøgt fristed for byens borgere.

Søen
Ejstrup sø ligger i tilknytning til anlægget. Søen er privat ejet, der findes en natur sti som går hele vejen rundt om søen, turen er på ca. 3 km. På den sydlige del af søen er stien anlagt på en dæmning som ad skiller Ejstrup sø fra Holtum å.

Natursti
Gennem Ejstrupholm går naturstien ” den skæve bane”
Stien er anlagt på den gamle jernbanelinie fra Funder i øst og til Ejstrupholm, stien føres videre til Brande i år 2001.

Fodboldbaner
På den anden side af anlægget ligger, idrætsparken med 5 fodbold træningsbaner og en opvisningsbane, ved træningsbanerne findes et klubhus med 4 omklædningsrum og stor parkeringsplads, opvisningsbanen ejes af Ejstrupholm Idrætsforening og her ved ligger foreningens klubhus, hvor der ligeledes findes flere omklædningsrum.

Tennisbaner
I tilknytning til hallen ligger Ejstrupholm tennisklubs 2 tennis baner.
Banerne ligger i forbindelse med anlægget i et område med meget gode læforhold.

Petanque
Ved anlægget er der etableret petanque bane, som kan benyttes af alle interesserede, Banen er etableret af Ejstrupholm pensionist forening og borgerforeningen.

Skytte huset ”Pletten”
Ejstrupholm jagtforening råder over 8 indendørs skydebaner på 15 m. Foreningens klubhus er bygget i 1998 og der er et stor lokale i stuen og skydebaner i kælderen.

Svømmehal
Der findes svømmehal i byen, som ligger i forbindelse med Midtjysk ungdomsskole.

Spejderhytten, Rådsklippen
KFUM spejderne i Ejstrupholm råder over spejder hytten, som ligger i den nordlige udkant af byen, og som navnet siger på en nordvendt ”klippe” med stort udenoms areal som er anlagt af spejderne.

Indkøb
Ejstrupholm byder på et rigt forretningsliv, med mange specialbutikker og dagligvare forretninger.